در راستای ارتقای سطح امنیت کاربران و کاهش ریسک‌های احتمالی نگهداری دارایی‌ها، آبان‌تتر توصیه می‌کند کاربران در صورت تمایل، پیش از انتقال تتر (USDT)، آن را به دای (DAI) تبدیل کرده و سپس اقدام به جابه‌جایی کنند. همچنین برای نگهداری میان‌مدت یا بلندمدت، DAI می‌تواند انتخاب مطمئن‌تری باشد.

در هفته‌های اخیر، بنیاد تتر در آمریکا، تترهای موجود در بعضی از ولت‌های شخصی افراد به ویژه کاربران ایرانی را که تتر را از برخی صرافی‌های داخلی به کیف پول خود منتقل کرده بودند، اصطلاحا «فریز» کرده است. «فریز شدن کوین یا توکن» به معنای تشخیص «مشکوک بودن» است و تا رفع این مشکل، کاربر اجازه نقل و انتقال و هیچ فعالیت روی دارایی خود را ندارد. رفع این مشکل در شرایط فعلی ایران، تقریبا غیرممکن است.

تصویری از بلاک شدن یک ولت کاربر ایرانی در روزهای اخیر

چرا این پیشنهاد را می‌دهیم؟

دای (DAI) یک استیبل‌کوین «غیرمتمرکز» است که توسط پلتفرم MakerDAO مدیریت می‌شود و پشتوانه آن به‌صورت شفاف و با استفاده از قراردادهای هوشمند تأمین می‌شود. همین موضوع باعث می‌شود تا ریسک‌های مربوط به کنترل متمرکز یا محدودیت‌های ناگهانی کمتر شود. دای نیز دقیقا مشابه تتر، معادل یک دلار آمریکاست و مشابه تتر بین 0.9 تا ۱.۱ دلار آمریکا نوسان می‌کند.

در مقایسه با تتر که مدیریت متمرکز دارد، DAI گزینه‌ای شفاف‌تر و مقاوم‌تر در برابر محدودیت‌ها، تحریم‌‌ها، ردفلگ‌های احتمالی، فریز شدن یا اختلال‌های احتمالی در سطح شبکه‌ها یا نهادهاست. این موضوع به‌ویژه در زمان انتقال بین کیف‌پول‌ها یا صرافی‌های مختلف اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

نکاتی برای استفاده ایمن‌تر:

  • قبل از انتقال، با استفاده از ابزار تبدیل در آبان‌تتر، USDT را به DAI تبدیل کنید.
  • سپس عملیات انتقال به کیف‌پول مقصد را انجام دهید.
  • برای ذخیره‌سازی طولانی‌مدت نیز نگهداری DAI می‌تواند از نظر پایداری و امنیت مزایای بیشتری داشته باشد.

در صورت نیاز به راهنمایی، تیم پشتیبانی آبان‌تتر به‌صورت ۲۴ ساعته در خدمت شماست.

ما در آبان‌تتر همیشه در تلاشیم تا با ارائه راهکارهای به‌روز، محیطی امن‌تر و مطمئن‌تر برای دارایی‌های شما کاربران عزیز فراهم کنیم.