دپوزیت در صرافی ارز دیجیتال چیست و چه کاربردی دارد؟

دپوزیت در صرافی ارز دیجیتال

در دنیای پیشرفته‌ ی ارزهای دیجیتال، دپوزیت صرافی ارز دیجیتال به شما اجازه می‌دهد دارایی های خود را به صورت آسان و مطمئن در حساب‌های بانکی شخصی نگهداری و مدیریت کنید. در این مقاله خواهیم خواند اهمیت سرمایه گذاری در مبادلات ارز دیجیتال چیست و انواع دپوزیت را به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

دپوزیت (Deposit) در صرافی ارز دیجیتال چیست؟

دپوزیت در صرافی چیست

دپوزیت صرافی ارز دیجیتال یک سرویس بانکی جذاب و کاربردی است که به شما اجازه می‌دهد ارزهای دیجیتال خود را به صورت آسان و مطمئن در حساب‌های بانکی خود نگهداری و مدیریت کنید.

این سرویس برای شما به عنوان یک فرد عادی بدون نیاز به داشتن کیف پول‌های خاصی، امکان خرید و فروش ارزهای دیجیتال را فراهم می‌کند. به عبارت دیگر، دپوزیت شارژی است که برای هرگونه فعالیت مالی مانند خرید ارز دیجیتال یا ترید در صرافی‌های ارز دیجیتال، نیاز دارید.

همچنین به شما این امکان را می‌دهد تا به طور مشابه با یک صرافی سنتی، ارزهای دیجیتال را خریداری کنید، به فروش بگذارید و با ارزهای دیگر مبادله کنید. همزمان با این عملیات، شما می‌توانید ارزهای دیجیتال خود را در حساب‌های بانکی دپوزیت صرافی نیز ذخیره کنید.
در حقیقت، دپوزیت، یکی از چهار روش انتقال دارایی یا ترنزکشن رمزارز، در کنار برداشت، ترید و انتقال بین دو کیف پول با مالکیت یکسان به شمار می‌رود.از جمله امکانات جالب دپوزیت صرافی ارز دیجیتال، قابلیت نگهداری ارزهای دیجیتال به شکل مرتبط با اطلاعات شخصی کاربران است.
این ویژگی به شما اطمینان می‌دهد که تنها شما به عنوان کاربر واقعی به حساب خود در دپوزیتصرافی دسترسی دارید و هرگونه دسترسی غیرمجاز امکان‌پذیر نیست. به همین دلیل، در استفاده از این سرویس‌ها، به تأیید هویت کاربران نیاز است تا امنیت شما در برابر هکرها و سرقت‌های احتمالی حفظ شود.

از این پس، با دپوزیت صرافی ارز دیجیتال، شما می‌توانید در جهان دیجیتال به راحتی و با اطمینان ارزهای دیجیتال خود را مدیریت کنید و از خدمات جذاب و کاربردی آن بهره‌برداری کنید.

هدف و اهمیت سپرده گذاری در مبادلات ارز دیجیتال

دپوزیت بانکی چیست

هدف هر فردی از واریز ارز دیجیتال به یک صرافی این است که بتواند آن را به ارز دیگری تبدیل کند یا با آن در معاملات شرکت کند. اما واریز ارز به حساب کاربری خود در صرافی تنها یکی از استفاده‌ های ممکن از خدمات صرافی می‌ باشد.برخی افراد ممکن است برای استفاده از سایر خدمات صرافی همچون جابجایی های مالی، قرض‌ها و تسهیلات، یا شرکت در ICOها و STO ها به واریز ارز نیاز داشته باشند.

هدف اصلی سپرده‌گذاری در معاملات ارز دیجیتال، ایجاد امنیت و اطمینان برای شرکت کنندگان است. هرچند ارزهای دیجیتال از سیستم‌های بانکی سنتی کمترین درجه اعتماد را به خود اختصاص می‌دهند، اما با ارائه ممیزی و ایجاد سیستم‌های اطمینان‌بخش در سپرده‌گذاری، می‌توان به حداکثرین سطح امنیت و اعتماد در معاملات رسید.

علاوه بر این، سپرده‌گذاری در معاملات ارز دیجیتال اهمیت زیادی دارد. با وجود مزایای بسیاری که این ارزها با خود به همراه دارند، اما ریسک‌های زیادی نیز در این مبادلات وجود دارد. از جمله این خطرات می‌توان به سرقت و هک شدن کیف پول‌ها، نقض اطلاعات شخصی کاربران و عملیات تقلبی اشاره کرد.
اما با سپرده‌گذاری در صرافی و تنها کردن معاملات به رمزارزها، این خطرات کاهش می‌یابد. همچنین، سپرده‌گذاری به عنوان یک واحد اندازه‌گیری استفاده می‌شود تا به میزان اعتماد در دسترس پی ببریم.

بنابراین، هدف سپرده‌گذاری در معاملات ارز دیجیتال، ایجاد امنیت و اطمینان بین شرکت کنندگان است و اهمیت بسیاری در کاهش ریسک‌ها و افزایش اعتماد در این مبادلات دارد. اگر شما هم قصد دارید ترید در ارز دیجیتال را آغاز کنید، ابتدا باید ارز خود را به صرافی واریز کنید.
برای مثال ممکن است شخصی بخواهد از سایر خدمات آن صرافی استفاده کند. مثلا استیکینگ انجام دهد، در این صورت نیاز است ابتدا ارز خود را وارد صرافی کند.

انواع دپوزیت

در دنیای ارزهای دیجیتال، تفاوت‌های بسیاری در دپوزیت‌ها وجود دارد که علاوه بر محتوا، نحوه جمله‌ بندی آنها نیز بسیار مهم است. در ادامه به معرفی و بررسی انواع دپوزیت‌ها خواهیم پرداخت:

  • واریز پاداش ماینینگ:

وقتی ماینرها با هزینه‌ی زیادی بلاکچین را ایجاد می‌کنند، برای این فعالیت پاداش می‌گیرند. هر زمان که ماینر بلاک رمزارزی را با محاسبه کد صحیح ساخته و به بلاکچین اضافه کند، ارز دیجیتال خاصی به عنوان پاداش برای این کار دریافت می‌کند.

  • واریز پاداش استیکینگ:

سودی که به کاربران تعلق می‌گیرد، از کارمزد شبکه کاسته می‌شود و به میزان دارایی‌هایشان در شبکه تقسیم می‌شود. استیکینگ فرایندی است که می‌تواند سود بیشتری نسبت به استخراج داشته باشد چرا که نیازی به خرید و نگه‌داری تجهیزات ندارد. در واقع ریسک استیکینگ کمتر از استخراج است.

  • واریز سود یا سرمایه سپرده شده:

در دیفای، سود واقعی از فعالیت اقتصادی و کارمزد دریافتی به‌عنوان خدمت به کاربران درنظر گرفته می‌شود. این سود می‌تواند به‌عنوان یک مدل سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شود که به پروتکل‌های مرتبط و عملکرد توکن‌ها وابسته است.

  • واریز مستقیم به آدرس کیف پول یا شارژ حساب ارز فیات:

این نوع واریز، معمولاً کارمزدی ندارد و به راحتی می‌توانید ارزهای دیجیتال خود را به آدرس کیف پول خود واریز کنید یا حساب فیات خود را شارژ کنید.

  • دریافت ارز دیجیتال در قالب ایردراپ:

در ایردراپ‌ها، معمولاً ارزهای دیجیتال رایگانی به کاربران اهدا می‌شود و این نوع واریز برای کاربران ارزشمندی دارد.

  • سود حاصل از معاملات مارجین و فیوچرز:

در معاملات فیوچرز، شما می‌توانید با قراردادی که اجازه‌ ی معامله روی قیمت یک ارز در آینده را به شما می‌دهد، سرمایه‌ گذاری نمایید.

چگونه ارز دیجیتال را در صرافی دپوزیت کنیم؟

دپوزیت چیست
  • افتتاح حساب در صرافی و در صورت نیاز، احراز هویت
  • ارز دیجیتال (دارایی) را در صرافی سپرده گذاری کنید.
  • کلیک روی گزینه‌ی Wallet
  • روی تب Trade کلیک کنید.
  • در قسمت wallet balance روی گزینه‌ی Deposit، Receive یا Fund کلیک کنید.
  • دارایی مورد نظر برای سپرده گذاری را جستجو و انتخاب کنید.
  • روی روش سپرده ای که می خواهید استفاده کنید کلیک کنید.
  • گزینه Coin یا Cryptocurrency  را انتخاب نمایید.
  • رمز ارز مورد نظرتان را انتخاب کنید.
  • انتخاب Network
  • آدرس مقصد مناسب را بررسی و انتخاب کنید.
  • آدرس کیف پول را کپی کنید.

چرا دپوزیت شکست میخورد؟ بررسی دلایل و ارائه راهکار

دپوزیت در صرافی ارز دیجیتال

دپوزیت می تواند به دلایل مختلفی شکست بخورد. برای جلوگیری از شکست دپوزیت، مهم است که از ریسک‌های مختلف آگاه باشید و اقداماتی را انجام دهید تا در معرض کمترین خطر قرار بگیرید. قبل از صرف دپوزیت‌های خود، تحقیق کافی انجام بدهید و به مشاوران مالی متخصص مراجعه کنید تا بهترین راهکار خود را انتخاب کنید.

  1. ریسک سیستم بانکی: دپوزیت‌ها به دلیل وابستگی به سیستم بانکی، در معرض ریسک‌های مربوط به بانک‌ها قرار می‌گیرند. برای جلوگیری از شکست دپوزیت بهتر است آن ها را در بانک‌های پایدار و قوی قرار دهید و نسبت تسهیلات به دپوزیت آنها را بررسی کنید تا مطمئن شوید بانک در وضعیت مالی مناسبی قرار دارد.
  2. نوسانات اقتصادی: اقتصاد همواره تحت تأثیر نوسانات مختلف قرار دارد که می‌توانند منجر به شکست دپوزیت شوند. برای کاهش این ریسک، می‌توانید دپوزیت‌های خود را به صورت مختلف در بانک‌ها یا طرح‌های سرمایه‌گذاری متنوع قرار دهید. با این کار، خطر شکست دپوزیت در صورت بروز نوسانات اقتصادی کاهش می‌یابد.
  3. ناتوانی صاحبان حساب در پرداخت: در بعضی موارد، صاحبان حساب به علت مشکلات مالی یا دیگر امور شخصی قادر به پرداخت بدهی های خود نیستند. بهتر است قبل از صرف وجه در صورت‌هایی که احتمال ناتوانی صاحب حساب وجود دارد (مانند افرادی با تاریخچه اعتباری ضعیف)، بررسی کنید و در صورت لزوم از پیشرفته بودن اطلاعات خود اطمینان حاصل کنید.
  4. تورم: تورم نیز می‌تواند باعث کاهش ارزش دپوزیت شود. برای مقابله با این ریسک، می‌توانید دپوزیت‌های خود را در حساب‌هایی با نرخ سود بالا و یا سرمایه‌گذاری در دارایی‌هایی که با افزایش تورم همراه شوند، قرار دهید.

تحولات اخیر در مبادلات ارز دیجیتال

با پدیدارشدن ارزهای رمزپایه مانند بیت کوین، لایت کوین و اتریوم، مبدل‌های ارز دیجیتال در حال تغییر و تحول قرار دارند. امروزه، در بازار صرافی‌های دیجیتال متنوعی وجود دارند که برخی از آنها بیشتر مورد  اعتماد هستند. اما اغلب این صرافی‌های ارز دیجیتال بخاطر مشکلاتی مانند کمبود دسترسی به اطلاعات مالی و مدیریت شرکت با چالش روبه‌ رو هستند.

در DCE‌ها، کارمزد و کمیسیونی که از کاربران دریافت می‌شود و نوع ارزهای دیجیتالی که قبول می‌کنند، متفاوت است. برای اینکه کاربران ریسک کمتری در معامله کردن با این صرافی‌ها تجربه کنند، توصیه می‌شود قبل از افتتاح حساب، تحقیقاتی درباره صرافی‌ های ارز دیجیتال انجام دهند و کارمزدها و کمیسیون‌ های ارسالی را با هم مقایسه کنند.

سخن پایانی

به گزارش رویترز، در این بازار ریسک‌های قابل توجهی وجود دارد که سرمایه‌گذاران و مصرف‌کنندگان را درگیر می‌کند. از جمله این ریسک‌ها می‌توان به تغییر قیمت‌ها، از دست دادن تمام سرمایه‌ گذاری، شکست‌های امنیتی و عملیاتی و همچنین دستکاری در بازار اشاره کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا