مدرسه تولید محصول دیجیتال بوژان به دست محمد جعفری تاسیس شد. این مدرسه در طول فعالیتش تاکنون تلاش کرده است برای علاقمندان حوزه محصول، آموزشهای کاربردی و تخصصی را فراهم آورد و ماحصل این فعالیت، تربیت متخصصانی است که بسیاری از آنها در حال حاضر، در تیم محصول شرکتهای بزرگ ایرانی به فعالیت مشغولند.
مدرسه بوژان تلاش میکند به دانشجویان خود بیاموزد محصولاتی خلق کنند که مشتری، دوستشان داشته باشد. به علاوه تلاش میکند مسیر خلق محصول را برای فعالان این حوزه، روشنتر و سرعت پیشرفتشان را بیشتر کند.
مراسم فارغالتحصیلی ترم اخیر مدرسه بوژان روز جمعه، 3 شهریور 1402 برگزار شد و آبانتتر نیز به عنوان حامی این رویداد، حضور داشت.
آنچه قرار است بخوانید
آبانتتر و بوژان
صرافی ارز دیجیتال آبانتتر که از سال 97 فعالیت خود را آغاز کرده است، همواره تربیت نیروی متخصص را جزئی از دستور کار خود قرار داده و تلاش کرده است به جای اینکه صرافاً به دنبال جذب نیروی متخصص باشد، بخشی از انرژی و زمان خود را صرف آموزش نیروی کار جوان و مستعد کند.
تلاش برای فراهم کردن امکان آموزش و مهارتآموزی برای علاقمندان حوزههای مختلف در صنعت فین تک، همواره یکی از دغدغههای تیم همبنیانگذاران آبانتتر بوده و در همین راستا، آبانتتر تصمیم گرفت که در رویداد اخیر مدرسه بوژان، به عنوان حامی رویداد، حضور یابد.
در رویداد مدرسه بوژان چه گذشت؟
رویداد مدرسه بوژان روز جمعه، 3 شهریور 1402 برگزار شد. در این رویداد، اولین ارائه مربوط به علی منصور، پروداکت لید هوش مصنوعی و بیگ دیتا دیجی کالا بود. منصور در این ارائه به موضوع نقش هوش مصنوعی در مدیریت محصول پرداخت.
ارائه بعدی، توسط سپهر محمدی انجام شد. سپهر محمدی یکی از مدیران محصول آبانتتر است که در ارائه خود به آینده هوش مصنوعی در ارتباط با فناوری بلاکچین پرداخت. او از این موضوع صحبت کرد که بلاکچین و هوش مصنوعی چگونه میتوانند آینده کسبوکارها را تحت تاثیر قرار دهند.
در ادامه نیز رضا باقری، کوفاندر اسمارت آپ و همراه مکانیک، ارائهای در راستای تحولات مسیر یادگیری داشت. همچنین، محمد جعفری، به بیان تجربیات خود در مسیر شکل گیری بوژان پرداخت و سعی کرد ردپای مدرسه بوژان را در مسیر کاری فارغالتحصیلان بوژان دنبال کند.